Home » Palautteita

Palautteita

“Parempaa hoitopaikkaa en olisi lapselle voinut kuvitella, jätin hoitoon hyvillä ja luottavaisin mielin joka päivä reilun vuoden ajan ensimmäisestä päivästä lähtien. Niin kuin joskus taisin vitsillä heittää, että jos viemällä lapsen Marikalle hoitoon säästän ja yhteiskunta säästää lapsen traumoilta ja masennukselta tulevaisuudessa niin silloin jokainen hoitoon sijoitettu euro on ollut sen arvoista. Syvästi kiitollinen olen reilusta vuodesta, jonka lapsi sai viettää teidän perheessä hoitolapsena. Ikävä tulee. Inhoan jäähyväisiä enkä halunnut niitä jättää lapsen viimeisenä hoitoaamuna. Silti pala tahtoi nousta kurkkuun kun olin lähtemässä töihin. Lapsi on kysellyt paljon täällä Karstulassa, että milloin se ja se kaveri tulee Karstulaan kylään. Vaikeinta ehkä ollut sanoa, että nyt ei vanhoja kavereita tule näkemään niin usein. Onneksi lapsen samanikäinen serkku on nyt aluksi ollut täällä pitämässä seuraa ja uudessa hoitopaikassa tulee olemaan kokopäiväisinä hoitokavereina 3 ja 5 vuotiaat tytöt, joten prinsessaleikkien leikkijöitä pitäisi ainakin riittää.”
Hoitolapsen vanhempi, Espoo

**–**–**–**

“Kiitos Marika – ehdit pyörittää arkea omien ja hoitolasten kanssa ottaen lapsia omiin seikkailuihin ja antaen tarpeeksi syliä sekä huomiota! Sun sanat lohduttaa sekä pieniä että aikuisia. Me arvostamme tätä kokemusta suuresti.
Sen huomaan kun lapsi ei halua lähteä hoitopaikasta ja kun lapsella on niin tylsää kotona, että pyytää päästä Marikalle leikkimään jopa iltaisin ja viikonloppuisin. Olet ihana hoitaja lapsille!”
Hoitolapsen vanhempi, Espoo

**–**–**–**

Marika on todella positiivinen, iloinen ja lapsirakas ihminen. Hänellä on mielettömän hieno kyky osata kuunnella ja ymmärtää jokaista lasta tämän iästä tai taidoista riippumatta. Meillä on varma ja turvallinen olo aamuisin viedä rakas lapsemme hänen luokseen päiväksi. On ilo ja onnellinen olo huomata lapsestaan hoitopäivän jälkeen, että päivä on ollut onnistunut ja Marikan luona on ollut kivaa. Marikalla on energiaa ja intoa puuhailla lasten kanssa monipuolisesti kaikenlaista kivaa joka viikko.

Marika on meidän pieni “lottopotti”: häntä parempaa hoitajaa emme voisi tyttärellemme toivoa! Arvostan myös sitä, kuinka terveellistä ja monipuolista ruokaa hän tarjoaa lapselleni joka päivä. Voisin sydämeni pohjasta suositella Marikaa jokaiselle perheelle, kuka etsii perhepäivähoitajaa.
Hoitolapsen vanhempi, Espoo

**–**–**–**
“Lapseni oli varahoidossa yhden päivän, kun oma pph sairastui yllättäen. Laitoin Marikalle viestin aamu-seitsemältä, ja hän vastasi jo ennen puoli kahdeksaa, että hoito onnistuu. Poikani oli jo kahdeksan aikaan hoidossa, varsin joustavasti ja lyhyellä varoitusajalla siis saatiin hoitopäivä vauhtiin!

Poikaani hiukan jännitti uusi koti ja uudet kuviot, Marika pystyi kuitenkin ottamaan hyvin huomioon pienen jännittäjän, kun paikalla oli Marikan omien lapsien lisäksi vain yksi hoitolapsi. Tällaiseen rauhalliseen ympäristöön oli myös niin mukava jättää lapsi ensi kertaa. Marika oli kuitenkin tainnut panna merkille, että myös äitiä hiukan jännitti, sillä sain aivan ihania kuvaviestejä lapseni puuhista päivän mittaan. Tuli levollinen mieli – hänellä on kaikki hyvin!

Päivä sujui hyvin ja rutiinit olivat samanlaiset kuin varsinaisessa hoitopaikassakin. Hain kotiin tsemppaamisesta hiukan väsyneen mutta kaikin tavoin tyytyväisen pienen pojan. Kiitos Marika lämpimästä vastaanotosta ja hellästä huolenpidosta!”
Hoitolapsen vanhempi, Espoo

**–**–**–**

“Teet tärkeätä työtä. Olen tutustunut psykologian oppiaineessa työskennellessäni kiintymyssuhdetutkimukseen ja on hyvä, että asiaa sovelletaan myös käytännön työssä.”
Psykologiatieteen tohtori, dosentti

**–**–**–**

“Paneudut työhösi ja näihin asioihin SUURELLA sydämellä, mutta myös pohtien ja analysoiden.
Sinunlaistasi hoitajaa monet lapset tarvitsisivat :)”
Päiväkodin johtaja, Espoo

**–**–**–**

“Arvostusta Marikalle, jonka kädet ehtivät pyörittää arkea omien ja hoitolasten kanssa, jalat jotka kantavat pienet päivittäisiin seikkailuihin, syli josta riittää jokaiselle lohtua ja pää joka keksii lohdutuksen ja inspiraation sanat sekä hauskat leikit. Olet ihana hoitaja lapsille!”
Hoitolapsen vanhempi, Espoo

 

**–**–**–**

 

“Mielestäni hoitopaikka oli aivan ihana. Asunto oli siisti ja pihassa oli mukavasti tilaa leikkiä. Lapseni viihtyi hoitopaikassa erittäin hyvin. Meillä oli aina tervetullut olo, kun saavuimme hoitopaikkaan. Marika oli aina hyväntuulinen ja pidin hänen tyylistään hoitaa ja opettaa lapsia. Perheen uusi tulokas, pieni koira, näytti viihtyvän oikein hyvin uudessa kodissaan lasten seurassa. Plussaa on myös hoitopaikan sijainti, josta pääsi kätevästi mihin tahansa suuntaan pääkaupunkiseudulla.

Ruoan mausteisuudesta olisi voinut mainita, koska se oli mielestäni mausteisempaa kuin tavallinen suomalainen kotiruoka.”
Hoitolapsen vanhempi, Espoo

**–**–**–**

“Sinulla on kyllä aivan ihana tapa ottaa lapsi vastaan ja ymmärtää häntä ja hänen tarpeitaan.

Ihana että pieni saa olla sylissä, jos hän sitä näin alkutaipaleella kaipaa.
Kiitos Marika ihan mielettömän paljon tästä viikosta, olemme todella onnellisia että meidän rakas on luonanne hoidossa.”
Hoitolapsen vanhempi, Espoo

**–**–**–**

“Sä oot KIVA! Sä oot sellainen NAURUAIKUINEN!”
Naapuruston lapsi

**–**–**–**